Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aman Nòlem

Escriptor de ciència-ficció

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly

Venonta Vivo (Ca) 27. Siulo

Eren allà drets, especulant i intercanviant idees quan varen sentir ne Denoumameu taral·larejant. Primer molt baixet i després, subtilment, augmentant de volum. No era cap cançó, semblava més una sèrie a l’atzar de notes i ritmes.
En G03S01-MD-Alb es va acostar a la càpsula i va engegar una exploració exhaustiva. Després d’una estona, en obtenir els resultats, els va estudiar en silenci.
—No tenen sentit. No havia vist res semblant mai —va dir finalment.
Ne Denoumameu, que no s’havia aturat de cantussejar, va obrir els ulls, i amb un moviment suau de la mà, obrí la càpsula amb una lleu pressió. S’incorporà i mirà al seu voltant, ignorant a tothom excepte els membres de la tripulació adormits. En G03S01-MD-Alb es va retirar per deixar-li pas mentre segui els seus moviments amb la vista. Ne Denoumameu es va acotar sobre en G01S03-BT-Joan i apujà el to de la seva cantarella fins a arribar-ne a un que era prou molest.
N’Omni va abaixar la sensibilitat de les seves oïdes i en G03S01-MD-Alb es tapà les orelles amb les mans. No gosava, però, mirar a una altra banda encara que el seu instint era sortir d’allà.
En G01S03-BT-Joan va empal·lidir. Els ossos se li marcaven a la pell com si perdés part de l’aigua del cos, assecant-se. A poc a poc, la bolla del seu abdomen es va començar a marcar més i més. Creixia de mida.
—Això no és bo —va dir n’Omni i va provar d’aturar ne Denoumameu engronsant-li l’esquena. No va servir de res. Seguia siulant sense fer tan sols menció de res.

Continuarà…
Feu una donació
Votau a Twitter o aquí (votau només a un lloc) com continuarà la història
Resultats de la votació anterior:
__________ 00 % 1. El líquid s’escapa
*****_____ 50 % 2. Ne Denoumameu desperta
**+_______25 % 3. El grup desperta
**+_______ 25 % 4. Investiga els ous